Alternativ till konferensen i Göteborg

För den som ska ha en konferens i Göteborgsområdet finns det många alternativ till lokal att välja på. I Göteborg med omnejd finns konferenslokaler både i nyare och historisk miljö samt inne i centrum och naturnära i skärgårdsmiljö.

konferensanläggning göteborg

Konferens i Göteborgs stad och skärgård

Inne i centrala Göteborg med omnejd finns många olika hotell och anläggningar där en konferens kan hållas. Några exempel på centralt belagda hotell är Elite Park Avenue och Elite Plaza. Även i Majorna finns alternativ till lokal för konferens och ett exempel är Hotel Waterfront. Två andra ställen som erbjuder plats för konferenser centralt är Lilla Bommens konferenscenter samt Lindholmen Conference Center.

Om man istället vill komma utanför stadskärnan i Göteborg och ha en konferens i en mer naturnära miljö finns det även ett flertal alternativ som kan vara passande. När våren och sommaren kommer kan det vara lockande att ha sin konferens ute i skärgården och ett ställe som man kan ha den på är då Björholmens Marina och Sealodge som ligger på ön Tjörn.

Pensionat Styrsö Skäret är också ett val för den som vill ha sin konferens i en havsnära miljö utanför Göteborgs stad men ändå bara en kvarts båtresa bort.

Konferenser för vinter och sommar

Göteborg är en ort med närhet till både stadsmiljöer och natur med den fina skärgården. Att välja vilken typ av lokal man ska ha för sin konferens i Göteborg kan möjligen vara svårt då alternativen i är många.

Om det är under vintertiden som man ska ha en konferens kanske det kan vara bekvämare att vara i centrum, men är sommaren kommen kanske den som ska ha konferens i Göteborg istället föredrar havsmiljön. Ett alternativ kan vara att höra av sig till ett företag som förmedlar konferenser för att få tips på vad som passar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *